۱۴۰۴-۰۱-۳۱ ۰۰:۴۶
جستجو کردن
Close this search box.

 درخواست رفع شبهات در مورد آمار سگ‌های زنده گیری شده شهرداری تبریز

چکیده مطلب:

یک مطالبه از شهردار محترم کلان‌شهر تبریز موضوع: درخواست رفع شبهات در مورد آمار سگ‌های زنده گیری شده شهرداری تبریز   شهردار محترم تبریز! به استحضار میرساند؛ به استناد خبر منتشره در ”خبرگزاری فارس، ۲۶/۰۵/۱۴۰۲” معاونت خدمات شهری شهرداری تبریز اعلام کرده اند که از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا ۲۲ مردادماه

در این مطلب میخوانید
 درخواست رفع شبهات در مورد آمار سگ‌های زنده گیری شده شهرداری تبریز

یک مطالبه از شهردار محترم کلان‌شهر تبریز 

موضوع:  درخواست رفع شبهات در مورد آمار سگ‌های زنده گیری شده شهرداری تبریز

 

شهردار محترم تبریز!

به استحضار میرساند؛ به استناد خبر منتشره در ”خبرگزاری فارس، ۲۶/۰۵/۱۴۰۲” معاونت خدمات شهری شهرداری تبریز اعلام کرده اند که از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا ۲۲ مردادماه سال جاری، تعداد ۶۶۵۷ قلاده سگ بلا صاحب را جمع‌آوری نموده‌اند و با لحاظ اینکه شهرداری تبریز برخلاف مصوبه فرمانداری، سگ‌ها را پس از غربالگری در محل خود رهاسازی نمی‌کند (یعنی نگهداری می‌نماید)، خانه فعالین محیط زیست لازم میداند به سوالاتی در ادامه میاید روشنگری  مناسب از سوی شهرداری تبریز صورت گیرد:

 

بر اساس استانداردهای جهانی برخی سؤال و شبهات به وجود آمده که شایان توجه است:

  1. طبق استانداردها، برای نگهداری از ۶۶۵۷ قلاده سگ، زمینی به مساحت ۶۶۵۷۰۰ مترمربع ( نزدیک به ۶۶۶ هکتار ) نیاز است.
  2. هزینه تأمین غذا برای این تعداد سگ روزانه حداقل مبلغ۰۰۰/۲۵۰/۶۶۴/۱ ریال (۲۵ هزار تومان به ازای هر سگ) برآورد می‌شود.
  3. برای نگهداری این تعداد سگ، حداقل ۲۱۹۰ نفر نیروی خدماتی و ۶۷ نفر دامپزشک در حالت استاندارد نیاز است
  4. با در نظر گرفتن دو میلیون تومان هزینه زنده گیری هر سگ برای شهرداری، کل بودجه صرف شده برای این موضوع مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۳۱۴/۱۳ تومان باید باشد.

با توجه به مطالب ذکر شده و  بر اساس مشاهدات و ظرفیت‌های مجموعه شهرداری، دو فرضیه در خصوص مدیریت سگ‌های بلا صاحب مطرح است؛

  1. شهرداری تبریز با صرف هزینه‌های گزاف و در شرایط کاملاً غیراستاندارد و غیرانسانی به اسم نگهداری از سگ‌های بلا صاحب عاقبتی بسیار وحشتناک‌تر از مرگ را برای این مخلوقات خداوند رقم میزند که هم در این دنیا و هم در آن دنیا باید پاسخگوی این ظلم باشد.
  2. یا اینکه آمار غلط به شهرداری ارائه‌ میگردد و از بابت این آمار غلط، شهرداری و به‌تبع آن شهروندان تبریز متضرر شده‌اند و احتمال سودجویی‌های غیرقانونی در این امر دور از انتظار نیست و رسیدگی به این امر ضرورت دارد.

خانه فعالین محیط‌زیست و توسعه پایدار استان به‌عنوان سازمان مردم‌نهاد، از شهردار تبریز میخواهد، ضمن بررسی این موضوع، دستور فرمایند جهت تنویر افکار عمومی در خصوص مسائل مطرح‌شده فوق، اقدام مقتضی را به عمل‌آورده و نتایج بررسی را کتباً به این سمن ارائه نمایند.

 

از اینکه به مسایل محیط زیستی علاقمند هستید 

بسیار خوشحالیم 

شما میتوانید در بخش آب تنوع زیستی هنر کوهستان کودک آموزش خانه فعالین محیط زیست فعالیت کنید